besöksräknare
besöksräknare Prosharker -

Dr Peter Hammond-Islam det tysta kriget

 HAR i sin bok slaveri, terrorism och islam beskrivit scneariot SOM ledde Fram till självmordsbombaren ganska exakt. Hans bok går inte att Köpa i Sverige bokhandlare Vågar ta i Den. läs utdraget så förstår du varför.

Islam är inte en religion, inte heller en kult. I dess fullaste form är det en komplett, totalt, 100% system av livet. Islam har religiösa, juridiska, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Den religiösa komponenten är ett skägg för alla av de andra komponenterna. Islamisering börjar när det finns tillräckligt muslimer i ett land för att agera för sin religiösa privilegier. När politiskt korrekta, toleranta och kulturellt diversifierade samhällen är överens om att muslimska krav på sina religiösa privilegier, några av de andra komponenterna tenderar att krypa in också.

Så här fungerar det:
Så länge den muslimska befolkningen är omkring eller under 2% i ett visst land, kommer de att vara till största delen betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot andra medborgare. Det här är fallet i:
USA - Muslim 0,6%
Australien - Muslim 1,5%
Kanada - Muslim 1,9%
Kina - Muslim 1,8%
Italien - Muslim 1
Norge - Muslim 1,8%

Vid 2% till 5%, börjar de missionera från andra etniska minoriteter och missnöjda grupper, ofta med stora rekrytering från fängelser och bland gatugäng. Detta sker

Danmark - Muslim 2%
Tyskland - Muslim 3,7%
Storbritannien - Muslim 2,7%
Spanien - Muslim 4%
Thailand - Muslim 4,6%

Från 5% utövar de ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. Till exempel kommer de att verka för införandet av halal (rent av islamiska normer) mat, och därigenom säkra arbetstillfällen inom livsmedelsbranschen för muslimer. De kommer att öka trycket på livsmedelskedjor att presentera halal finns på hyllorna - tillsammans med hot för underlåtenhet att följa. Detta sker i:
Frankrike - Muslim 8%
Filippinerna - 5%
Sverige - Muslim 5%
Schweiz - Muslim 4,3%
Nederländerna - Muslim 5,5%
Trinidad & Tobago - Muslim 5,8%
Vid denna punkt kommer de att arbeta för att få den styrande regeringen att tillåta dem att styra sig själva (inom sina getton) enligt sharia, den islamiska lagen. Det yttersta målet för islamister är att etablera sharia över hela världen.
När muslimer närmar 10% av befolkningen, tenderar de att öka laglösheten som ett sätt att klagomål om sina villkor. I Paris ser vi redan bilbränder. Alla icke-muslimsk handling kränker islam och resulterar i uppror och hot, såsom i Amsterdam med motstånd mot Muhammed-karikatyrerna och filmer om islam. Sådana spänningar kan ses varje dag, särskilt i muslimska delar i:
Guyana - Muslim 10%
Indien - Muslim 13,4%
Israel - Muslim 16%
Kenya - Muslim 10
Ryssland - Muslim 15%

Efter att ha nått 20%, kan nationer förvänta sig hår-trigger upplopp, jihad
milis formationer, sporadiska mord, och brännande av kristna kyrkor och judiska synagogor, t.ex. i:

Etiopien - Muslim 32,8%
Vid 40%, nationer upplever omfattande massakrer, kroniska terrorattacker och pågående milis krigföring, t.ex. i:
Bosnien - Muslim 40%
Tchad - Muslim 53,1%
Libanon - Muslim 59,7%

Från 60%, nationer upplever ohämmad förföljelse av icke-troende av alla andra religioner (även icke-överensstämmande muslimer), sporadisk etnisk rensning (folkmord), användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna, t.ex. i:
Albanien - Muslim 70%
Malaysia - Muslim 60,4%
Qatar - Muslim 77,5%
Sudan - Muslim 70%
Efter 80% räknar dagliga hotelser och våldsam jihad, vissa statliga etnisk rensning, och även en del folkmord, eftersom dessa nationer köra ut de otrogna, och rör sig mot 100% muslimer, såsom har upplevt och på vissa sätt är på går i:
Bangladesh - Muslim 83%
Egypten - Muslim 90%
Gaza - Muslim 98,7%
Indonesien - Muslim 86,1%
Iran - Muslim 98%
Irak - Muslim 97%
Jordanien - Muslim 92%
Marocko - Muslim 98,7%
Pakistan - Muslim 97%
Palestina - Muslim 99%
Syrien - Muslim 90%
Tadzjikistan - Muslim 90%
Turkiet - Muslim 99,8%
United Arab Emirates - Muslim 96%
100% kommer att inleda frid "Dar-es-Salaam" - den islamiska House of Peace. Här är tänkt att vara fred, eftersom alla är en muslim, de Madrasses är de enda skolorna, och Koranen är den enda ordet, t.ex. i:

Afghanistan - Muslim 100%
Saudiarabien - Muslim 100%
Somalia - Muslim 100%
Jemen - Muslim 100%

Tyvärr kan fred aldrig uppnås, som i dessa 100% anger de mest radikala muslimer skrämma och spy hat och tillfredsställa sin blodtörst genom att döda mindre radikala muslimer av olika skäl.

"Innan jag var nio hade jag lärt mig de grundläggande kanon av arabiska liv. Det var jag mot min bror, jag och min bror mot vår far, min familj mot mina kusiner och klan, klan mot stam, stammen mot världen och oss alla mot de otrogna. - Leon Uris, "The Haj"

Det är viktigt att förstå att i vissa länder, med väl under 100% muslimsk befolkning, såsom Frankrike, minoritets muslimska befolkningen bor i getton, där de är 100% muslimer, och inom vilka de lever med sharialagar. Den nationella polisen inte ens in i dessa getton. Det finns inga nationella domstolar eller skolor, eller icke-muslimska religiösa anläggningar. I sådana situationer behöver integreras muslimer inte i samhället i stort. Barnen deltar madrasses. De lär sig bara Koranen. Att ens umgås med en otrogen är ett brott straffbart med döden. Därför, i vissa områden i vissa länder, muslimska imamer och extremister utöva mer makt än det nationella genomsnittet tyder.
Dagens på 1,5 miljarder muslimer utgör 22% av världens befolkning. Men deras födelsetal dvärg födelsetalen kristna, hinduer, buddister, judar och alla andra troende. Muslimer kommer att överstiga 50% av världens befolkning i slutet av detta århundrade.


Egen tolkning:

Det stämde så bra med den erfarenhet jag har så jag var tvungen att ta med denna och sprida denna vidare.
Svårt och säga om dessa uppgifter stämmer.Upp till var och en och göra sina egna tolkningar.

2 saker är att läs Quranen för att bilda er egen uppfattning om denna religion.
Källkritik är en annan.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0